Maks tiden min er snart ute

 

Monsteret som herjer i denne magen skal bort

Bernt Høye og resten av regjeringen. 

Dere har glemt en gruppe.  Nemelig oss som er kronisk syke.

Makstiden min er snart ute. Det vil si at jeg mister retten på sykepenger og må over på AAP.  Som igjen vil si at jeg bare vil få 64 prosent av inntekten, som igjen vil vil si at jeg bare vil ha rundt om 11 til 12000 i mnd utbetalt. Jeg har 15000 i mnd i faste utgifter…

Kan tro jeg har kjempet hardt for å ikke komme dit, men sykdom kan en ikke styre. Og at det er en epidemi gjør det ikke enklere.

At jeg nå må være hjemme er faktisk ikke min feil. Det har aldri vert min feil i utgangspunktet, men akurat nå er det kun ene og alene pga korona og for å skåne en svak brukergruppe.

Jeg ligger her å gråter fordi jeg har luftveissymptomer. Å gruer meg til å ringe jobb , fordi reglene sier at hvis du ikke har vert symptomfri i 24 timer får du ikke gå på jobb. Jeg er i form nok nå til å jobbe. Nå er dette kun pga korona  etter regelverket jeg ikke får gå på jobb. Luftveisymptomene vil jeg ha så lenge jeg går på medisiner. Lungebetendelsen kommer og går.

Jeg jobber med en svak brukergruppe i helsevesenet. Som Hjelpe pleier. Jeg vil mest sannsynlig dø om jeg får korona , å jeg hadde aldri tilgitt meg selv om jeg var årsaken til at smitten kom på jobb.. Årsaken til at jeg er syk er at jeg har IBD og IBS (Morbrus chons og Irritabel tarm) ,går på medisininer som gir bivirkninger som infeksjoner i lungene, som fører til at jeg ofte har feber hoster har øreverk og nyser. 

Jeg får derfor ikke gå på jobb nå pga koronasituasjonen.  Fordi om jeg er testet og fri. Får jeg ikke gå på jobb fordi de kan ikke skille om jeg har symptomer på korona, og kan ikke risikere min brukergruppe og heller ikke risikere at jeg blir smittet…

Men går jeg nå over maxtiden vil jeg havne i en situasjon, der jeg må søke permisjon fra jobb, vil havne i et økonomisk uføre, jeg vil miste alt jeg har. Ungene vil lide. Vil ikke ha råd til mat, noe som vil føre til enda mer plager. Jeg har 2 barn som er under utdannelse. Å de vil lide. De lider nok med en syk mor. Å ikke får de noe annet en utstyrsipend busskort trenger de og mye mer, dette vil ikke jeg ha penger til..

 

Jeg vil ikke få råd til medisiner og nødvendige behandlinger..

Hvorfor kan dere ikke utvide maxtiden for oss som nå må være hjemme pga korona? Dette slår meg ned psykisk, og jeg er et nærvevrak.

For å klare å sove om nettene må jeg ha beroligende, fordi jeg bare grubler og er kjemperedd og nedstemt for hele situasjonen og alt jeg vil miste snart om det værste skjer. 

Noe som også går ut over familien. 

Jeg har ikke bedt om dette, å være syk. Fordi om jeg er syk vil jeg jobbe, jeg vil bli frisk jeg vil ha livet tilbake. Men systemet motarbeider meg bare. Medisinene må jeg ta. Om ikke bor jeg på do, kaster opp, får blødninger, og smerter verre en en fødsel.

Jeg selv kjemper en kamp for å bli frisk. Slippe medisiner. Det er derfor denne bloggen ble laget i utgangspunktet. Og for å hjelpe andre i samme situasjon.

Fastlegen min har søkt om fekal transplantasjon i det offentlige, som nekter meg denne behandlingen fordi det ikke er nok forskning på det i Norge. Derfor har jeg måttet søke meg inn på privatsykehus. Der jeg står på venteliste. Å dette må jeg betale for selv. Gastrolegen har sagt han ikke vil støtte dette, og vil ikke ha noe ansvar om jeg utfører det, fordi de ikke vet noe om bivirkningene etter 20 år. Ja ja russland har 100 år med forskning. Men gode resultater. Tyskland har også masse gode resultater og forskning.  Det kan ikke bli værre uansett.

Det har jeg ikke råd til selv. Derfor har jeg startet en spleis, slik at jeg kan få gjennomført dette. Å det er flaut å tigge penger, rett å slett. Men jeg gjør alt for å bli kvitt det monsteret i magen, å for å bli frisk. Det offentlige vil helker bruke penger på AAP og uføre på en jente som har store sjanser på å bli frisk.

https://www.spleis.no/project/110513

Vips 95731669 merk chrons

Sjansene mine for å bli frisk er faktisk nærmere 90 prosent i følge forskning fra utlandet. Men dette blir også motarbeidet av det offentlige.  Og nå må dette privatsykehuset også holde stengt pga koronasituasjonen. Å tiden min renner ut. 

Dere vet like godt som meg at situasjonen med korona vil øke nå ved skolestart. Når folk som har vert på ferie er tilbake, å ikke tør å nevne at de har vert utenlands kommer hjem. 

De skammer seg. Det er for min og andre i samme situasjon en stor skam å bryte karantenereglene å ikke teste seg å gi beskjed. De personene er en trussel for samfunnet akuratt nå. Ja sterke ord, men dere som gjør dette vet ikke, å ser ikke hva dere gjør med samfunnet. Så gi beskjed,test dere. Hold dere hjemme. Til dere vet dere er friske.

Det gjør ikke min eller andre i min situasjon enklere. Så jeg ber dere i regjeringen. Jeg ber på mine knær. Kan dere se på makstiden for sykepenger i disse tider. Vi som blir rammet av korona situasjonen å er i en vanskelig situasjon i utgangspunktet klarer det bare ikke. Familier blir ødelagt.

Jeg har gjort mitt i mange måneder. Har nesten ikke hatt kontakt med folk bortsett fra jobb og noen få venner. For å unngå smitte…

Kan noen hjelpe ta kontakt på mail 

[email protected] 

Kan du støtte min spleis?

https://www.spleis.no/project/110513

Vips 95731669

Følg meg gjerne på fb for å følge veien mot å bli frisk

https://www.facebook.com/groups/543136376630107/?ref=share